Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A Széchenyi Társaság elnöksége ülést tartott. Az ülésen résztvett: Buday Miklós, Cservenka János, Kolozsi Gyula, dr. Kőrösi Mária, Kőrösiné dr. Merkl Hilda, dr. Pelyach István, dr. Rubovszky András főtitkár, dr. Sajgó Mihály, Szemereki Zoltán alelnök, dr. Tóth József elnök, Zwickl József
Az ülésen az elnökség az alábbi kérdéseket tárgyalta:
1)A következő évi Széchenyi bál előkészületei.

A Széchenyi bál szervezésének és menedzselésének feladatait dr. Rubovszky András főtitkártól Szemereki Zoltán elnökhelyettes és  Kolozsi Gyula elnökségi tag vette át azzal, hogy munkájukat dr. Rubovszky András sok éves vezető szervezési és menedzseri tapasztalatával és kapcsolatrendszerélvel segíteni fogja. A bál szinhelye 2016-ban is a Vigadó lesz. A szervezők ismertették eddigi munkájukat és a szervezésre vonatkozó elképzeléseiket.

 2)A Széchenyi-év előkészületei.

Az elnökség több tagjának eredményes lobbitevékenysége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az emlékév ügye kormányszintre került, különös tekintettel az anyagi támogatásra. Az ismertetett és támogatott tervek között szerepel többek között a Széchenyi nevéhez fűződő emlékhelyek, létesítmények rendbetétele annak érdekében, hogy az emlékezőket és az ünneplőket méltó környezet fogadhassa.

3)A Széchenyi Társaság weboldalának szerkesztési kérdései.
Felmerült annak igénye, hogy a Széchenyi Társaság weboldalán a friss eseményekről, hírekről az eddiginél közvetlenebbül tudjon az olvasó értesülni. Érintőlegesen került csak szóba a honlapon végrehajtott változtatások ismertetése, ezek részletes megbeszélésére az idő rövidsége miatt nem került sor. 

Részletek

Dátum:
2015. 10. 26.
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória:

Title

Go to Top