Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Az Elnökség a szeptember 19-ei ünnepséggel, az internetes portál gondozásával kapcsolatos aktuális feladatokkal illetve a tervezett őszi előadás szervezésének kérdésével foglalkozott.
A Széchényi Társaság elnöksége szeptember 1-én ülést tartott. Az ülésen részt vett dr. Tóth József elnök, dr. Rubovszky András főtitkár, Buday Miklós, Cservenka János, dr. Déry Attila, Kőrösiné dr. Merkl Hilda, dr. Körösi Mária, dr. Pelyach István, Szemereki Zoltán, Zwickli József, meghívott vendégként dr. Sajgó Mihály.

Az ülésen az alábbi témakörök szerepeltek:
1. A szeptember 19-ei koszorúzás és emlékülés szervezési folyamatainak lezárása.
2. A Széchenyi Társaság portálja a Széchenyi Fórumon. Működtetésének, személyi és anyagi feltételeinek egyes vonatkozásai, a tartalom élénkítés és a karbantartás egyes feladatainak átszervezésével kapcsolatos kérdések.
3. Előadás és fórum szervezése. A tervezett időpont nov. 12, vagy 26. Felkért előadó dr. Hoffmann Rózsa, az előadás tervezett (még pontosan nem egyeztetett) témaköre az oktatásüggyel kapcsolatos eddigi munka, remények, várakozások és realitások. Az előadás pontos időpontjáról és címéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Részletek

Dátum:
2014. 09. 01.
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória:

Title

Go to Top